Derfor skal du have et website

Et flot website signalerer seriøsitet og professionalisme. Dine potentielle og eksisterende kunder vil finde tryghed i, at du har en præsentation online, hvor dine kontaktoplysninger og information om dine ydelser er let tilgængelige. Hvis du ikke har en professionel hjemmeside, risikerer du at miste kunder.

Brug dit website til ikke blot at brande din virksomhed, men også som et salgsværktøj til diverse kampagner. Online markedsføring har ikke bare den fordel, at det er langt billigere at annoncere i forhold til annoncering på offline medier – aviser, busreklamer, TV-reklamer etc. – men også, at du hurtigt kan oprette, tilpasse og ændre budskaber og kampagner dynamisk.

Vores måleværktøjer giver desuden nærmest uanede muligheder for at blive klogere på de besøgendes adfærd, besøgstid, hvor de kommer fra, hvilken platform, som har ledt til deres besøg etc.

Alle vores websites inkluderer

Design

Et flot design er fuldstændig fundamentalt for en vellykket hjemmeside. Den skal favne din identitet og din brand character og præsentere dine produkter og ydelser på bedst mulig måde. Vi designer alle hjemmesider på baggrund af din visuelle identitet. Hvis ikke du har én, er dét det første, vi udarbejder, før vi går igang med at programmere din hjemmeside. Det giver det bedste resultat og den bedste helhed for dig og dine kunder.

Hurtige loadtider

Størstedelen af trafik til websites i dag kommer fra mobiltelefoner. Derfor er hurtige loadtider nødvendigt for at kunne give dine kunder den bedste oplevelse. Uanset hastigheden på deres internetforbindelse.

Mobiltilpasning

Du får et website i responsivt design, der automatisk tilpasser sig alle skærmstørrelser. På den måde er du sikker på, at dine kunder forstår dit budskab uanset, hvorfra de besøger dit online univers.

Googlevenligt indhold

Dit website vil overholde Googles retningslinjer for opsætning af indhold. Hvis du ikke selv har indhold til sitet, bidrager vi gerne med fotos, tekstforfatning og tilpasning af titler, indhold og meta descriptions.

Brugervenlighed

Vi gør brug af verdens mest anvendte CMS-system (WordPress). Vi sørger derfor for, at du får en løsning, der er både brugervenlig, når du skal redigere, og når dine kunder besøger websitet.

Over

0

Brugere af WordPress

Sikkerhed

Der findes ikke mange ting, der er værre, end hvis ens arbejde går tabt. Vi sørger for daglig backup af dit website og sikrer løbende, at system og website er opdateret og forberedt mod hackerangreb.

Hosting

Vi tilbyder stærke, sikre og pålidelige hostingløsninger og har en pakke til alle løsninger – uanset om du har et mindre, simpelt site eller en stor og kompleks platform eller webshop. Vi hjælper selvfølgelig med at vælge den løsning, som dækker dine behov.

Om vores websites

Skræddersyede løsninger i høj kvalitet

Vi udvikler skræddersyede websites i høj kvalitet og tager altid udgangspunkt i din DNA. Ingen standardløsninger her. Inden vi programmerer, designer vi din brugerflade, så den bliver præcis, som du vil have den. Både under og efter udvikling af dit website, tilbyder vi hostingløsninger, som sikrer dig, at dit website er beskyttet mod hackerangreb, håndtering af opdateringer – og ikke mindst support i øjenhøjde. Med andre ord: Vi designer, vi udvikler, vi supporterer og vi hoster. 

abonnement

Velegnet til små eller nyopstartede virksomheder. Klar på 10 dage! Fra 1.000 kr. pr. mdr.

For små eller nyopstartede virksomheder kan det være en fordel at vælge vores abonnement. Med denne løsning får du stadig et professionelt website fra øverste hylde, men omkostningen bliver opdelt i mindre bidder, som er nemmere at sluge. Når først du har taget beslutningen, ved vi af erfaring, at det kun kan gå for langsomt! Vi tilstræber derfor, at kunne levere dit website på et par uger fra det tidspunkt, hvor tidsplan og brief er godkendt. Vores projektleder vil guide dig igennem processen fra start til slut.

Cases

Advokatfirma

Viggers & Eriksen var en nyopstartet virksomhed, som ønskede en konservativt, troværdigt og stærkt visuel identitet

SOLRØD CENTER

Solrød Rundt Løbet er en årlig tilbagevendende tradition, som med stor succes har været afholdt siden 2017. Løbet samler løbere i alle aldersgrupper og niveauer fra Solrød og opland

Eventyrleg

Udvikling af ny visuel identitet samt websiteudvikling og programmering

Advokatfirma

Viggers & Eriksen var en nyopstartet virksomhed, som ønskede en konservativt, troværdigt og stærkt visuel identitet