Løbende monitorering af dine platforme | BDNORDIC ApS

Rapportering

Få et let forståeligt overblik over de resultater, som dine kommunikationsindsatser genererer fra eksempelvis Google Analytics, Google ads, de sociale medier, nyhedsmails osv.

Herunder følger en kort forklaring til de vigtigste nøgletal fra din profil.

Webanalytics

Med Webanalytics får I indsigt i besøgene på jeres website via en intuitiv og letforståelig tolkning af data fra Google Analytics. I kan se, hvor mange brugere og antal besøg der har været, hvorfra brugerne er kommet ind på websitet, hvilke undersider de har besøgt, og hvilke søgeord der har ledt til et besøg fra søgemaskinerne.

definer periode

Når I logger ind, vælger I, hvilken periode I gerne vil se, og på forsiden vil I få præsenteret den samlede statistik og de vigtigste nøgletal. I kan herefter klikke jer ind på hver enkelt kanal og se specifik information for hver af disse. Grafer og diagrammer gør det nemt at følge udviklingen over tid og hjælper jer til selv, let og overskueligt, at forstå jeres data.

hvad betyder de forskellige kanaler?

DIREKTE
Når brugeren har skrevet jeres web-adresse direkte i browseren eller klikket på en bogmærket side fra jeres website.
Kommer brugeren direkte til jeres site, må de formodes i forvejen at have et vist kendskab til jeres virksomhed.

GOOGLE ADS
Besøg via clicks på Google Ads-annoncer. De øverste og nederste placeringer på Google er reserveret til Google Ads, der er en effektiv måde at blive mere synlig på, når kunderne søger efter jeres produkter eller ydelser. I kan kende annoncerne på det lille grønne mærke, der vises ud for søgeresultaterne.

ORGANISK
De ‘almindelige’ resultater på Google, der ikke er Google Ads. Gode placeringer for jeres website i de organiske resultater kræver, at websitet er optimeret til søgemaskinerne. Også kaldet SEO, Search Engine Optimization eller søgemaskineoptimering.  

HENVISNINGSSIDER
En henvisningsside er eksterne websites, f.eks. forhandlere, partnere eller blogs, der via et link har henvist trafik til jeres website. Man kan også modtage besøg fra uønskede henvisningssider, f.eks. fra eget website eller fra spamsider. Disse tilføjer ingen værdi, når I analyserer jeres trafik, og kan filtreres fra i Google Analytics.

SOCIALE MEDIER
Når brugeren kommer til jeres website via et socialt medie. Det kan f.eks. være fra virksomhedens LinkedIn-side eller via et privat opslag på Facebook, hvor der er linket til jeres website.

ANDET
Mindre eller ukendte trafikkilder er samlet under kanalen ’Andet’. Det kan f.eks. være besøg via Google My Business eller Trustpilot.

besøg

Samlede antal besøg på hjemmesiden. Flere besøg fra samme bruger inden for samme halve time, registreres som ét besøg.

Brugere

Samlet antal personer der har besøgt dit website. Samme brugers besøg fra henholdsvis desktop, mobil og tablet, registreres som tre brugere.

Online brugere

Samlet antal online brugere lige nu samt fordeling ud fra hver enhed henholdsvis computer, mobil og tablet.

Nye brugere

Antal nye personer, der har besøgt dit website. Samme brugers besøg fra henholdsvis desktop, mobil og tablet, registreres som tre brugere.

Nye besøg i procent

Procentdelen af det samlede antal besøg, der er fra nye brugere.

Afvisnings
procent

Afvisningsprocenten/bounceraten er procentdelen af det samlede antal besøg, hvor brugeren kun besøgte én side.

Gennemsnitlig besøgsvarighed

Den gennemsnitlige besøgsvarighed for det samlede antal besøg.

Sider pr. besøg

Det gennemsnitlige antal besøgte sider for det samlede antal besøg.

Webleads B2B

I Webleads B2B ses en liste over de virksomheder med eget ip-netværk, der har besøgt jeres website. Når vi har verificeret et besøg fra en virksomhed, vil I i Webleads B2B kunne se besøgshistorikken og detaljerne for hvert enkelt besøg. Vi viser, hvilke undersider virksomheden har besøgt, dato samt varighed, og hvilken kanal, der har genereret besøget. Jeres salgsorganisation vil nu have en helt unik viden, når I efterfølgende kontakter virksomhederne. Webleads B2B er et B2B-værktøj, og vi kan ikke identificere besøg fra private.

Vi bruger cookies til, at få vores hjemmeside til at virke ordentligt, personalisere indhold og reklamer, tilbyde funktioner i forhold til sociale medier og analysere vores trafik. 
Læs mere i vores cookiepolitik.

Marketingdata

Vores system gennemgår serverens logfiler og viser dig et detaljeret grafisk overblik over dine besøg og din hjemmeside.

Plads til MySQL

Mængden af server plads der er til rådighed til SQL data.

Trafik

Mængden af trafik du kan have på din hjemmeside. Ja, fri trafik betyder i vores tilfælde rent faktisk fri og ubegrænset trafik. Det eneste du skal koncentrere dig om er, at få dine kunder til at besøge hjemmesiden.

CPU hastighed

Mængden af CPU du maksimalt kan bruge på dit webhotel

Antal e-mail konti

Antal e-mail konti du kan opsætte. Der er naturligvis mulighed for at opsætte e-mail alias, viderestilling, catch-all og autosvar på alle konti.

Plads til mail

Mængden af server plads der er til rådighed til e-mails.

POP3

POP3 tillader dig at hente mails direkte ned i f.eks. Outlook eller din favorit mail-klient.

Imap understøttelse

IMAP gør det muligt at tilgå din mail fra forskellige enheder, altid med samme opdaterede indhold.

Mail virus- & spamfilter

Vi sikre din indbakke imod spam og virus, med et ekstremt effektivt antivirus og antispam system.

Marketingdata

FTP bruges til at håndtere (uploade/downloade) filer på/til din hjemmeside.

Marketingdata

Hackere er fremme i skoene, og det er derfor vigtigt løbende at opdatere sin hjemmeside, så man kan holde trit med dem. Vi tilbyder at gøre dette for dig, så du slipper for at bekymre dig.

Marketingdata

Alle servere og systemer er døgnovervåget. Hvis der opstår et problem, reageres der med det samme.

Marketingdata

Ændre du i dine domæner eller undersider, så vil vi kunne opsætte en 301 SEO-venlig URL viderestilling.

Marketingdata

Et subdomæne kunne f.eks. være blog.domænenavn.dk

Marketingdata

Vi gør alt for at undgå hackerangreb på din side, men skulle uheldet være ude vil vi kunne gendanne siden indenfor 24 timer.

Marketingdata

Hackere er fremme i skoene, og det er derfor vigtigt løbende at opdatere sin hjemmeside, så man kan holde trit med dem. Vi tilbyder at gøre dette for dig, så du slipper for at bekymre dig.

Marketingdata

Vi sørger for backup af alle dine data; web, mail, database. Vi har backup af alt.
Som udgangspunkt vil vi have backup fra de seneste 21 dage liggende.

Marketingdata

Der medfølger en MySQL database til alle vore løsninger.

Marketingdata

Med SSL beskyttelse kan du kryptere forbindelsen mellem din hjemmeside og din besøgende. Funktionen anvendes oftest til webshops.

Marketingdata

Du vil altid have mulighed for at tilkøbe/tilknytte domæner. Der er ingen grænser for, hvor mange domæner du ønsker at tilknytte.

Web plads

Mængden af server plads dedikeret til din hjemmeside. Mail og SQL plads er ikke en del af denne kvota.