Samarbejde på facebook

Kundeflow ved Facebook samarbejder

NÅR SAMARBEJDET STARTER

  • Business Manager oprettes (af kunde med support fra BDNORDIC’s SoMe ekspert). 
  • FB-side knyttes til Business Manager (med support fra BDNORDIC’s SoMe ekspert).
  • Annoncekonto tilknyttes til Business Manager – hvis en sådan eksisterer. Alternativt oprettes en ny (med support fra BDNORDIC’s SoMe ekspert). 
  • Betalingsoplysninger tilknyttes til annoncekontoen. Med mindre annoncering varetages af BDNORDIC (med support fra BDNORDIC’s SoMe ekspert). 
  • BDNORDIC tilknyttes til BM med partner-adgang. Her gives adgang til FB-siden, annoncering samt eventuelt katalog og pixel. 
  • BDNORDIC har nu adgang til at poste og planlægge opslag for kundens FB-side samt at opsætte og køre annoncer på vegne af siden.

HVIS SAMARBEJDET SLUTTER

  • BDNORDIC slettes som partner på BM.  
  • Eventuelle admins på BM og FB-siden fra BDNORDIC slettes.
  • Herefter har BDNORDIC ikke længere adgang til din BM, din side og den tilknyttede annoncekonto. Du har stadig ejerskab og adgang til alle data.

HVORFOR SKAL DU SELV OPRETTE DIN BM?

  • Du tager ejerskab over alle dine data – også hvis samarbejdet slutter. 
  • Du har indsigt i alle processer, handlinger og resultater. 
  • Du har fuld kontrol over dine tilknyttede pixels, webshops, kataloger mv.