PERLISTEN

Become a Perlistener – Unleash the hidden beauty with AI

Indhold i denne case:

 • Idé & konceptudvikling
 • AD / design
 • Kodning / AI
 • Tekstforfatning
 • Website take over
 • Landingpage
 • Nyhedsmail
 • Kampagnevideo
 • Sociale medier
 • Magasin 8 sider
 • Messedeko
 • Merchandise
 • Posterdesign

The Perceptual Visualizer - Buzz og brugerværdi gennem kreativ AI

En større lydoplevelse
Det amerikanske brand PERLISTEN sælger luksuriøse højttalere til lydstudier, home cinemas og kræsne lydelskeres hjem.

Med deres state-of-the-art produkter har de skabt et helt nyt audio koncept – kaldet Perceptual Listening – som overskrider grænserne for den almindelige lytteoplevelse.

I forlængelse af denne kerneværdi, ønskede PERLISTEN at lave et kreativt projekt, som kunne tilbyde deres dedikerede fans og andre interesserede en ny og spændende måde at opleve musik på.

Kreativ brug af kunstig intelligens
BDNORDIC løste denne opgave ved – i samarbejde AI-kunstner Andreas Refsgaard – at skabe en innovativ AI-generator, der transformerer brugernes yndlingssange til visuel kunst. Idéen bag dette eksperimentelle projekt var at udnytte AI-teknologiens kreative kraft til at vise, at lytteoplevelsen er en helhedsoplevelse, der engagerer alle vores sanser, herunder vores visuelle fantasi.

Projektet med titlen The Perceptual Visualizer fungerer som en interaktiv platform, hvor man ved at fodre AI-generatoren med titlen på og kunstneren bag sin yndlingssang får genereret et lille unikt visuelt værk, der fanger essensen af lytteoplevelsen.

På forkant med den teknologiske udvikling
For en brand som PERLISTEN’s, som danner spydspids indenfor den udvikling af audio-teknologi, er det oplagt at benytte teknologier som AI til branding og eksperimentelle projekter, idet brandet dermed profilerer sig som pioner og innovator. Brugen af AI og samarbejdet med en af AI-branchens førende kode-kunstnere styrker PERLISTEN’s position, som et nyskabende og relevant brand.

Du kan læse mere om teknikken bag projektet her.

 

En tak til dedikerede fans
AI-teknologi er et kraftfuldt redskab til at skabe unikke og innovative oplevelser, og ved at anvende AI til at transformere musik til visuel kunst kan PERLISTEN give deres følgere mulighed for at opleve en ny dimension af lytteoplevelsen.

Dette viser brandets engagement i sin dedikerede fanskare og bidrager til at styrke båndet til det store community af musikelskere, som hver dag deltager i samtalen om PERLISTEN. Ved at tilbyde en ny og spændende måde at opleve musik på viser brandet, at de forstår og værdsætter deres fanfællesskab interesser og behov.

Buzz skaber synlighed
Endelig kan et eksperimentelt projekt som dette også generere interesse og opmærksomhed omkring PERLISTEN som et brand. Ved at skabe noget unikt og anderledes skaber brandet en samtale og buzz omkring deres produkter og visioner.

Alt i alt er brugen af teknologier som AI til branding og eksperimentelle projekter en strategi, der kan differentiere PERLISTEN fra andre spillere på markedet, styrke relationen til deres fans og skabe interesse og opmærksomhed omkring brandet.

Faktaboks
Kunstværket The Perceptual Visualizer er skabt i samarbejde med Andreas Refsgaard, som er kunstner og kreativ koder baseret i København. Han arbejder inden for feltet mellem kunst og interaktionsdesign og bruger kunstig intelligens, algoritmer, kodning og maskinlæring til at udforske de kreative potentialer i nye digitale teknologier.

Få en klar position og en stærk brandfortælling

Anders Bovall
Partner & CEO
+45 22 71 11 77 | LinkedIn