Tak til kunder, samarbejdspartnere, leverandører & venner af huset

BRINGING DELIGHTFULNESS
Forfatter
Anders Bovall | Partner & CEO
Dato
23. december 2022

Tak til alle, der lagde vejen forbi i det forgangne år og for den tillid, I har vist vores bureau. Vi elsker at skabe den gode brandfortælling, når virksomheder kommer til os med ønsket om at gøre en drøm til virkelighed.

Men det kan kun lykkes, fordi I giver os lov. Tak for det – og sikke et år! Vi har budt mange nye kunder velkomne og har lavet spændende projekter for eksisterende.

Karakteristisk for 2022 har været igangsætning af en masse nye koncepter, som for alvor kommer i luften og spreder sine vinger i 2023. Det kommer I til at høre meget mere om!

Her på kontoret er vores dygtige SoMe ekspert og tekstforfatter, Julie, tilbage efter barsel og i november bød vi velkommen til en ny medarbejder, Søren Madsen, som allerede har smittet os alle med sit altid gode humør.

I vores målrettede arbejde med at sikre kvalitet i alle aspekter, har vi store ambitioner for det kommende år – ikke mindst på vores kunders vegne.

Lad det blive et 2023, hvor vi får lov til at hjælpe mange flere virksomheder derude med at styrke deres tilstedeværelse og få en klar position i et omskifteligt marked!

LAD OS TAGE EN UFORPLIGTENDE SNAK OM DIN VIRKSOMHED

Anders Bovall
Partner & CEO
+45 22 71 11 77 LinkedIn