Konverter selvom du holder fri

Forfatter
Carolina Andersen | Partner & COO
Dato
9. juni 2022

AHHHHH alle de fridage og helligdage, der gør foråret så vidunderligt. Bededag, Kristi Himmelfart, pinse. Der er masser af mulighed for at smække benene op og slå hjernen fra. 

Men din virksomhed behøver ikke ligge stille, bare fordi du gør. En webshop kan arbejde for dig hele tiden. Og en SoMe-strategi kan ligge og køre, selvom du selv er helt nede i gear. Vi hjælper dig med at opfylde dine drømme. Om det er at have mere tid til at holde fri, eller om det er at blive mere effektiv, når du er på arbejde. 

Business DUO er den marketingafdeling, der aldrig holder fri

Vi har udviklet konceptet Business DUO, som er et samarbejde, hvor vi bliver din partner. Vi kalder det din eksterne marketingafdeling. Laver du en Business DUO-aftale med os, så tager vi os af alt det, du ikke kan eller orker. Også selvom der er fridage i kalenderen. 

Du laver en aftale med os for et kvartal eller derover ad gangen. Og du bestemmer, hvilke opgaver vi skal løse for dig. Er det løbende opslag på SoMe? Er det vedligeholdelse og opslag på din hjemmeside? Udsendelse af nyhedsbreve? Eller noget helt fjerde? Du fastsætter selvfølgelig også selv rammebudgettet. 

BUSINESS DUO-konceptet er kort sagt en komplet markedsføringsløsning til dig, som ikke har et stort inhouse markedsføringsteam eller -budget, men alligevel gerne vil spille i topligaen. Og skal vi sige det helt kort, så er det kompetent marketing på abonnement.

Så hvad kan vi hjælpe dig med? 

LAD OS TAGE EN UFORPLIGTENDE SNAK OM DIN VIRKSOMHED

Anders Bovall
Partner & CEO
+45 22 71 11 77 LinkedIn