Glædelig jul og godt nytår

Forfatter
Anders Bovall | Partner & CEO
Dato
23. december 2021

Kære kunder, samarbejdspartnere og venner af huset

Så gik året på hæld og til trods for, at pandemien stadigvæk raser – og med de tilstande, det efterlader vores virksomheder og medarbejdere tilbage med – har jeg en stor tro på fremtiden. 

Med en ambitiøs og klar vækststrategi kan vi nu se tilbage på et år, som har bragt BDNORDIC positivt fremad mod vores målsætning. 

Vores nye BUSINESS DUO KONCEPT er for alvor landet og implementeret og taget rigtigt godt imod hos vores kunder – nye som gamle – både nationalt og internationalt.

Vi har indgået i et spændende partnerskab med den børsnoterede svenske koncern, TopRight, på konceptet ”Levende butiks- og facadeløsninger” i Danmark og Sverige.  

Vores onlineafdeling leverer website- og webshopudvikling samt hosting, drift og support, som sikrer, at vores kunders digitale platforme mærker stor fremgang og som Google- og Facebookspecialister i digital annoncering på rådgivning, eksekvering og SEO, sikrer vi hele paletten.

Alt dette kan vi kun levere, fordi vores kunder tror på os, og fordi vores urokkelige og hårdkogte BD-team altid tager telefonen og lytter.

Fremtiden ligger lige foran os og troen på et endnu bedre 2022 er i sigte – vi glæder os allerede.
Med disse ord ønskes du og dine en hjertelig jul og et fantastisk nytår! 

LAD OS TAGE EN UFORPLIGTENDE SNAK OM DIN VIRKSOMHED

Anders Bovall
Partner & CEO
+45 22 71 11 77 LinkedIn