Få op til 250.000 i tilskud til ny teknologi

Forfatter
Carolina Andersen | Partner & COO
Dato
10. maj 2022

SMV:Digital har nu åbnet for puljen, og man kan nu som virksomhed søge om tilskud til ny teknologi og rådgivning om den i virksomheden. Det kan handle om digitale systemer, automatisering eller bedre e-handel. Alt i alt er meningen, at pengene kan gå til at øge virksomhedens produktivitet. What’s not to like?

Hvem er SMV:Digital?

SMV:Digital er et statsfinancieret program, der skal hjælpe virksomheder med den digitale omstilling.  Formålet med programme er at fremme vækst og udvikling gennem digitalisering, automatisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder fra alle erhverv i Danmark. Så er du en lille eller mellemstor virksomhed, så er der måske penge at hente.

BDNORDIC er leverandør

Vi er leverandører til SMV:Digital. Det betyder, at du kan få tilskud til at hyre os til at rådgive om, udvikle eller opgradere dine digitale løsninger. Vores team står mere end klar til at hjælpe jer i processen, så I kan få omsat den nye teknologi til grønne tal på bundlinjen.

Sådan søger du tilskud

Princippet er først-til-mølle, og puljen er på 35 millioner. Så det gælder om at komme ud af starthullerne og få ansøgt. Du ansøger med en businesscase til investering i ny hardware eller software, og ud fra din ansøgning kan du få en voucher på 25% af investeringssummen.

LAD OS TAGE EN UFORPLIGTENDE SNAK OM DIN VIRKSOMHED

Anders Bovall
Partner & CEO
+45 22 71 11 77 LinkedIn