Et skridt ind i et nyt univers

Forfatter
Kris Kjerrumgaard | Webudvikler
Dato
26. februar 2021

Nyt år ny mig! Og denne gang er der faktisk handling bag de gode intentioner, som de fleste af os hvert år kickstarter det nye år med. Hos BDNORDIC er vi hoppet ind i 2021 med et nyt koncept og ikke mindst: En helt ny identitet.

Velkommen til det nye BDNORDIC – og velkommen til 2021. Vi har henover december, januar og lidt februar været igennem en visuel opdatering af vores eget brand. Nyt logo, nyt website, nyt forretningskoncept BUSINESS DUO. Nyt webshopkoncept. Nyt nyt nyt.. 

BDNORDIC har gennem årene været igennem noget af en rejse. Det startede i sin tid i navnet bDirect og senest bDnordic, men de sidste to år er der sket meget. Verden omkring os er i hastig forandring – og vi skal følge med. Vores kunders behov ændrer sig i takt med den digitale udvikling, forbrugeradfærd, indkøbsmønstre og kompetencer – for bare at nævne nogle. Det har også ændret måden, vi arbejder på og de krav, der stilles til os som leverandør og samarbejdspartner.

Derfor var det naturligt for os, at tage vores egen medicin og visualisere vores forandring. BD’et består – men vi har foldet brugen af dét ud og glæder os til konstant at kreere nye varianter: Big Dreams. Be Different. Be Direct. Better Design. Business Duo. Be Dynamic. Be Detailed. Be Delicious. Be Dominant.

LAD OS TAGE EN UFORPLIGTENDE SNAK OM DIN VIRKSOMHED

Anders Bovall
Partner & CEO
+45 22 71 11 77 LinkedIn