BDNORDIC satser stort på små influencere

BEAUTIFUL DETAILS
Forfatter
Carolina Andersen | Partner & COO
Dato
4. oktober 2022

Nyt partnerskab med influencer marketingbureauet Inmix vil BDNORDIC fremover også kunne tilbyde kunderne områdets bedste rådgivning og kampagnestyring indenfor mikro influencer marketing.

Fra og med september har BDNORDIC opstartet et fast, løbende samarbejde med Inmix, som er specialiseret i mikro influencer marketing. Visionen med partnerskabet er at udvide kompetencepaletten og tilbyde kunderne stærke samarbejder med troværdige og autentiske influencers, som kan styrke relationerne mellem brands og forbrugerne. 

En ny måde at tænke marketing på

Idéen til partnerskabet opstod på baggrund af en vellykket mikro influencer kampagne, som BDNORDIC i samarbejde med Inmix kørte for butikkerne i Solrød Center i 2021. I kampagnen blev 10 lokale mikroinfluencers aktiveret over en 6-måneders periode.

Det var første gang, de to bureauer samarbejdede, og kampagnen var en helt ny måde at tænke marketing på i Solrød Center. Resultaterne talte for sig selv, og derfor var et fast partnerskab mellem de to bureauer det naturlige næste skridt.

Hos BDNORDIC er der stor begejstring for samarbejdet og de muligheder, som det i fremtiden vil medføre for kunderne:

”Vi har længe været opmærksomme på, hvor stort et potentiale, der ligger i at benytte mikro influencers, som har den fordel, at de kommunikerer i øjenhøjde med deres følgere og derfor har en enorm påvirkningskraft,” fortæller Anders Bovall, som er direktør og partner i BDNORDIC.

Små influencere med et stort potentiale

Selv om BDNORDIC’s inhouse kompetencer spænder bredt – fra strategirådgivning, brandidentitet og grafisk design til websites og kommunikation på sociale medier – så har der fra bureauets side længe været en opmærksomhed mod, at der var et behov for at trække kompetencer ind, som kunne dække dette nye område, der med lynets hast har udviklet sig til at være en enormt relevant og populær form for markedsføring.

”Disse små, lokale influencere har vist sig at have et kæmpestort potentiale, og derfor er mikro influencer marketing et produkt, som vi tror på, at rigtig mange virksomheder vil efterspørge i fremtiden” forklarer Anders Bovall, som ikke er i tvivl om, at han og resten af teamet har fået den helt rigtige partner på området:

”Efter vores meget vellykkede samarbejde med Inmix omkring mikroinfluencerkampagnen for Solrød Center, er der ingen tvivl om, at vi har fået udvidet vores kompetence-portfolie med de allerskarpeste eksperter på området,” fortæller Anders Bovall med et smil.  

Gratis strategimøde til alle interesserede

For at udbrede budskabet og sætte både eksisterende og potentielle kunder ind i de mange nye muligheder, der ligger i at benytte influencerkampagner på medier som blandt andet Instagram, Facebook og ikke mindst TikTok, tilbyder BDNORDIC og Inmix et gratis strategimøde til alle, som booker mødet i oktober.

Planen fremadrettet er endvidere at benytte de mange nye kompetencer, som Inmix-teamet bringer til bordet, til at udbyde miniseminarer og workshops, hvor ejere og medarbejdere hos detailbutikker samt små og mellemstore virksomheder kan få mulighed for at indhente viden om, hvordan man håndterer og får udbytte af influencerkampagner.

LAD OS TAGE EN UFORPLIGTENDE SNAK OM DIN VIRKSOMHED

Anders Bovall
Partner & CEO
+45 22 71 11 77 LinkedIn