Årets PANTONE® farver 2021 | BDNORDIC ApS

Årets PANTONE® farver 2021

Forfatter
Anders Juhl | Grafisk designer
Dato
31. marts 2021

Vores grafiske designer Anders Juhl har taget et kig på årets PANTONE® farver.

Hvert år kommer PANTONE® med et bud på en eller flere farver som årets farve for det pågældende år. Og som den skarpe iagttager nok har opdaget, har BDNORDIC taget årets gule farve til sig og foldet den ud i vores eget univers. Vores sort/hvide identitet danner en flot og generisk ramme om dette års – og kommende – Pantonefarver, og vi glæder os til også fremover at integrere enhver farve på en flot og æstetisk måde.

Kilde: PANTONE

Kort om PANTONE® og deres process for udvælgelsen af årets farve

I over 20 år har Pantones årets farve haft indflydelse på produktudvikling og købsbeslutninger i flere brancher, herunder mode, boligindretning og industrielt design samt produktemballage og grafisk design.

Valgprocessen for årets Pantone-farve kræver tankevækkende overvejelse og trendanalyse. For at nå frem til udvælgelsen kæmper Pantones farveeksperter fra Pantone Color Institute verdenen på udkig efter nye farvepåvirkninger. Dette kan omfatte underholdningsindustrien og film i produktion, rejsekunstsamlinger og nye kunstnere, mode, alle designområder, populære rejsedestinationer samt nye livsstiler, legetøj og socioøkonomiske forhold.

Indflydelse kan også stamme fra nye teknologier, materialer, teksturer og effekter, der påvirker farve, relevante sociale medieplatforme og endda kommende sportsbegivenheder, der fanger verdensomspændende opmærksomhed.

Er gul ikke bare en tilbudsfarve?

Mange vil se gul som en tilbudsfarve – og det er vel forståeligt nok set i lyset af dens popularitet som signalfarve i forbindelse med fremhævelse af gode tilbud og udsalgsvarer, ligesom vi gjorde til Solrød Center ved deres januarudsalg i 2020.

Men gul er i min optik ikke bare velegnet til at skrige tilbud. Det er en farve, der desværre ikke bliver brugt nok, for den kan sagtens bruges stilet og lækkert. Dog skal man være opmærksom på at ramme den helt rigtige tone – den forkerte gule kan nemlig ende i en visuel katastrofe!

Når gul sammensættes med eksempelvis hvid eller sort, kan den pludselige forekomme eksklusiv. Jeg er i hvert fald ikke afvisende overfor at anbefale den, hvis den rigtige ‘gule’ kunde skulle komme forbi.

Vi bruger cookies til, at få vores hjemmeside til at virke ordentligt, personalisere indhold og reklamer, tilbyde funktioner i forhold til sociale medier og analysere vores trafik. 
Læs mere i vores cookiepolitik.

Årets PANTONE® farver 2021

Vores system gennemgår serverens logfiler og viser dig et detaljeret grafisk overblik over dine besøg og din hjemmeside.

Plads til MySQL

Mængden af server plads der er til rådighed til SQL data.

Trafik

Mængden af trafik du kan have på din hjemmeside. Ja, fri trafik betyder i vores tilfælde rent faktisk fri og ubegrænset trafik. Det eneste du skal koncentrere dig om er, at få dine kunder til at besøge hjemmesiden.

CPU hastighed

Mængden af CPU du maksimalt kan bruge på dit webhotel

Antal e-mail konti

Antal e-mail konti du kan opsætte. Der er naturligvis mulighed for at opsætte e-mail alias, viderestilling, catch-all og autosvar på alle konti.

Plads til mail

Mængden af server plads der er til rådighed til e-mails.

POP3

POP3 tillader dig at hente mails direkte ned i f.eks. Outlook eller din favorit mail-klient.

Imap understøttelse

IMAP gør det muligt at tilgå din mail fra forskellige enheder, altid med samme opdaterede indhold.

Mail virus- & spamfilter

Vi sikre din indbakke imod spam og virus, med et ekstremt effektivt antivirus og antispam system.

Årets PANTONE® farver 2021

FTP bruges til at håndtere (uploade/downloade) filer på/til din hjemmeside.

Årets PANTONE® farver 2021

Hackere er fremme i skoene, og det er derfor vigtigt løbende at opdatere sin hjemmeside, så man kan holde trit med dem. Vi tilbyder at gøre dette for dig, så du slipper for at bekymre dig.

Årets PANTONE® farver 2021

Alle servere og systemer er døgnovervåget. Hvis der opstår et problem, reageres der med det samme.

Årets PANTONE® farver 2021

Ændre du i dine domæner eller undersider, så vil vi kunne opsætte en 301 SEO-venlig URL viderestilling.

Årets PANTONE® farver 2021

Et subdomæne kunne f.eks. være blog.domænenavn.dk

Årets PANTONE® farver 2021

Vi gør alt for at undgå hackerangreb på din side, men skulle uheldet være ude vil vi kunne gendanne siden indenfor 24 timer.

Årets PANTONE® farver 2021

Hackere er fremme i skoene, og det er derfor vigtigt løbende at opdatere sin hjemmeside, så man kan holde trit med dem. Vi tilbyder at gøre dette for dig, så du slipper for at bekymre dig.

Årets PANTONE® farver 2021

Vi sørger for backup af alle dine data; web, mail, database. Vi har backup af alt.
Som udgangspunkt vil vi have backup fra de seneste 21 dage liggende.

Årets PANTONE® farver 2021

Der medfølger en MySQL database til alle vore løsninger.

Årets PANTONE® farver 2021

Med SSL beskyttelse kan du kryptere forbindelsen mellem din hjemmeside og din besøgende. Funktionen anvendes oftest til webshops.

Årets PANTONE® farver 2021

Du vil altid have mulighed for at tilkøbe/tilknytte domæner. Der er ingen grænser for, hvor mange domæner du ønsker at tilknytte.

Web plads

Mængden af server plads dedikeret til din hjemmeside. Mail og SQL plads er ikke en del af denne kvota.