SEO (Søgeordsoptimering)

Man kan være nok så dygtig – men Google bestemmer en del!

Man kan være nok så dygtig til søgeordsoptimering, men Google vil altid være en part i regnestykket, som vi ikke kan kontrollerere.

Det må mange virksomheder, der forsøger, selv sande.

De holder sig ikke opdaterede indenfor Google’s seneste tiltag. Anvender du forkerte metoder vil arbejdet i bedste fald ikke virke, men kan i værste tilfælde have en negativ effekt på placeringen i Google.

I bDnordic har vi fingeren på pulsen og følger løbende Google’s ændringer i algoritmen, så vi kan sikre vores kunder de bedste resultater.

 

Skal du længere op i søgeresultaterne?

Det hele bliver lidt sjovere, når man ligger på side 1. Vi kan hjælpe dig op ad ranglisten. Vi arbejder primært med søgemaskineoptimering indenfor områderne: indhold, kodning, arkitektur.

Optimering af indhold

Det er vigtigt at optimere og forbedre ens hjemmeside for at brugerne får den bedste oplevelse, men det er mindst ligeså vigtigt at opdatere dit indhold i forhold til, hvad Google kan lide.

Hvis overskrifter eksempelvis ikke stemmer overens med sidens indhold, kan det have store konsekvenser for placeringen i Google. Vi kan hjælpe med at udpege problemerne eller med at skrive teksterne.

Hjemmesidens arkitektur

Det er ikke kun, når du skal bygge hus, at du skal tænke på arkitektur. Din hjemmeside skal også have den rigtige arkitektur/opbygning. Under dette punkt vil vi bl.a. fokusere på URL-struktur, tilgængelighed, loadtid og sitemaps.

Det er særligt vigtigt, at sidetitler skrives korrekt, at HTML-elementer er angivet korrekt og at der er hieraki i jeres overskrifter. Vi kan hjælpe jer med den tekniske del, så siden fremstår knivskarp over for såvel brugere som søgemaskiner.

Google Business og integration

Vi kender efterhånden alle til de sociale mediers indflydelse på vores hverdag, men de færreste tænker måske over, at de også kan have indflydelse på din hjemmesides placeringer i Google.

Særligt Google Business har betydning for ens placering i Google. Vi kan hjælpe dig med oprettelsen, og vi ved hvordan du implementerer authorship på din hjemmeside.

SEO forløb hos bDnordic

Et typisk forløb hos os vil starte med at vi udarbejder en SEO-analyse, som er en teknisk gennemgang af din hjemmeside.

Udfra den kan vi danne os et overblik over, hvad status er, og hvor det vil være muligt for os at forbedre den. Herefter laver vi en aftale om, hvilke af de mulige forbedringer, vi skal gå igang med.