VI ER ET REKLAMEBUREAU,
SOM ER MED DIG HELE VEJEN RUNDT

Vi kan hjælpe dig med alt fra konceptudvikling, identitet, webudvikling og markedsføring. Hos bDnordic skaber vi helstøbte løsninger, der overrasker og overbeviser. Vi har et sikkert blik for detaljen, der gør, at din løsning brænder igennem.

Brandudvikling og Kommunikationsstrategi

Er tiden løbet fra din visuelle identitet eller har dit brand udviklet sig? Vores grafiske team gennemgår og re-designer dine visuelle brandelementer, så din virksomheds ansigt udadtil moderniseres og dit brands unikke DNA skinner igennem.

Vi gennemtænker dit brand fra A – Z og udvikler en skræddersyet kommunikationsstrategi, som skærer ind til kernen i dit budskab.

Webdesign, udvikling og online salg

Et professionel og brugervenligt hjemmeside er alfa omega for alle virksomheder i dag. På baggrund af dine ønsker, skaber vi et skræddersyet og lækkert design til din hjemmeside, som funktionelt såvel som designmæssigt understøtter din målsætning og sender de helt rigtige signaler til målgruppen.

En løsning fra os er altid funktionel, brugervenlig og responsive, så dine kunder altid får den bedste oplevelse – uanset om de besøger hjemmesiden fra en computer, tablet eller telefon.

Det er guld værd at kunne sælge sine ydelser på nettet – bogstaveligt talt. For med en webshop får du adgang til den kæmpestore købekraft, som befinder sig online og dermed mulighed for at øge dine markedsføringsmuligheder markant. Hvad enten du har en hjemmeside i forvejen eller vil bygge en webshop fra bunden, hjælper vi dig med at skabe den helt rigtige salgsplatform på nettet.

Markedsføring og eksekvering

Repræsenterer din SoMe-profil din virksomhed på den rigtige måde? Vores SoMe-eksperter kan optimere dine tekster og billeder og tilrette dine profilindstillinger, så du er sikker på at udnytte de nyeste muligheder på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Er det nemt for dine kunder at forstå, hvorfor de skal vælge dig? Vores tekstteam kan hjælpe dig med at formidle dit budskab forståeligt og fængende via kreative tekster, som underbygger din målsætning og fremhæver dine værdier.

Tid er kostbar som virksomhedsejer – og der findes ingen større tidsrøver end de sociale medier. Som din SoMe-partner varetager vi produktion og udgivelse af indhold på dine sociale kanaler og opretholder et fast flow af kvalitetsopslag, som engagerer dine følgere og trækker nye til.

Udvalgte cases

Kontakt

+45 33 32 41 55
contact@bdnordic.com
Solrød Center 65, 1. tv
2680 Solrød Strand
CVR: 34610770

Sociale medier

Vi bruger cookies til, at få vores hjemmeside til at virke ordentligt, personalisere indhold og reklamer, tilbyde funktioner i forhold til sociale medier og analysere vores trafik. 
Læs mere i vores cookiepolitik.

Koncept

Vores system gennemgår serverens logfiler og viser dig et detaljeret grafisk overblik over dine besøg og din hjemmeside.

Plads til MySQL

Mængden af server plads der er til rådighed til SQL data.

Trafik

Mængden af trafik du kan have på din hjemmeside. Ja, fri trafik betyder i vores tilfælde rent faktisk fri og ubegrænset trafik. Det eneste du skal koncentrere dig om er, at få dine kunder til at besøge hjemmesiden.

CPU hastighed

Mængden af CPU du maksimalt kan bruge på dit webhotel

Antal e-mail konti

Antal e-mail konti du kan opsætte. Der er naturligvis mulighed for at opsætte e-mail alias, viderestilling, catch-all og autosvar på alle konti.

Plads til mail

Mængden af server plads der er til rådighed til e-mails.

POP3

POP3 tillader dig at hente mails direkte ned i f.eks. Outlook eller din favorit mail-klient.

Imap understøttelse

IMAP gør det muligt at tilgå din mail fra forskellige enheder, altid med samme opdaterede indhold.

Mail virus- & spamfilter

Vi sikre din indbakke imod spam og virus, med et ekstremt effektivt antivirus og antispam system.

Koncept

FTP bruges til at håndtere (uploade/downloade) filer på/til din hjemmeside.

Koncept

Hackere er fremme i skoene, og det er derfor vigtigt løbende at opdatere sin hjemmeside, så man kan holde trit med dem. Vi tilbyder at gøre dette for dig, så du slipper for at bekymre dig.

Koncept

Alle servere og systemer er døgnovervåget. Hvis der opstår et problem, reageres der med det samme.

Koncept

Ændre du i dine domæner eller undersider, så vil vi kunne opsætte en 301 SEO-venlig URL viderestilling.

Koncept

Et subdomæne kunne f.eks. være blog.domænenavn.dk

Koncept

Vi gør alt for at undgå hackerangreb på din side, men skulle uheldet være ude vil vi kunne gendanne siden indenfor 24 timer.

Koncept

Hackere er fremme i skoene, og det er derfor vigtigt løbende at opdatere sin hjemmeside, så man kan holde trit med dem. Vi tilbyder at gøre dette for dig, så du slipper for at bekymre dig.

Koncept

Vi sørger for backup af alle dine data; web, mail, database. Vi har backup af alt.
Som udgangspunkt vil vi have backup fra de seneste 21 dage liggende.

Koncept

Der medfølger en MySQL database til alle vore løsninger.

Koncept

Med SSL beskyttelse kan du kryptere forbindelsen mellem din hjemmeside og din besøgende. Funktionen anvendes oftest til webshops.

Koncept

Du vil altid have mulighed for at tilkøbe/tilknytte domæner. Der er ingen grænser for, hvor mange domæner du ønsker at tilknytte.

Web plads

Mængden af server plads dedikeret til din hjemmeside. Mail og SQL plads er ikke en del af denne kvota.