Kompetencer | bDnordic | BDNORDIC ApS

Kompetencer

Herunder beskriver vi kort de discipliner, vi favner hos BDNORDIC. 

Vi forventer ikke, at alle fagudtryk giver mening for dig, så hvis det er helt sort, ringer du bare.

Drømmer du om en app?

BUILDING DEDICATION Er det på tide at tage næste skridt i din virksomheds udvikling? Vores udviklerteam hjælper dig med at afdække dine behov og udvikle

Læs mere

Strategi

Vi gennemtænker dit brand fra A – Z og udvikler en skræddersyet kommunikationsstrategi, som skærer ind til kernen i dit budskab.

På baggrund af din målsætning udarbejder vi et kreativt koncept og en kampagne, som fremhæver dine ydelsers unikke værdi og differentierer dig fra konkurrenterne.

Identitet

Er tiden løbet fra din visuelle identitet eller har dit brand udviklet sig? Vores grafiske team gennemgår og re-designer dine visuelle brandelementer, så din virksomheds ansigt udadtil moderniseres og dit brands unikke DNA skinner igennem.

Skal du starte firma og mangler et logo? Med udgangspunkt i din virksomheds kerneværdier, designer eller re-designer vi dit logo og giver dit brand et iøjnefaldende, unikt og genkendeligt ansigt udadtil.

På baggrund af dine målsætninger og værdier udvikler vores designteam en skarp og genkendelig visuel identitet, som udtrykker og formidler din virksomheds unikke DNA.

Eksekvering A-0

En app kan øge din konvertering, forbedre kundeoplevelsen, løfte dine services og skabe en tættere relation til målgruppen. Er det på tide at tage næste skridt i din virksomheds udvikling? Vores udviklerteam hjælper dig med at afdække dine behov og udvikle en stærk og brugervenlig app med de helt rigtige funktioner.

Et billede siger mere end tusind ord. I nutidens informationstunge virkelighed er det gamle ordsprog mere aktuelt end nogensinde før. Vores indholdsteam hjælper dig med at producere fotos, som fortæller din historie og præsenterer dit brand og dine ydelser på allerbedste vis.

Nå ud til den rigtige målgruppe, det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Med Google Ads kan du gøre det nemmere for potentielle kunder at finde dig på internettet og skabe målrettede kampagner, som rammer folk, som efterspørger ydelser som dine. Vi hjælper dig med at omsætte annoncebudgettet til værdifulde resultater.

Dit visuelle udtryk er det første, som målgruppen møder – på din hjemmeside, sociale medier, din app eller tryksager. Med udgangspunkt i din virksomhed, dine behov og dine værdier, hjælper vi dig med at skabe et visuelt univers, som tiltaler din målgruppe og gør dit brand unikt.

Skal du på messe eller vil du gerne øge din synlighed i bybilledet? Vi hjælper dig med at producere alt fra visitkort, salgsmateriale og magasiner til bannere, roll-ups og ad shells – naturligvis altid i den bedste kvalitet.

Vil du gerne tydeliggøre dine ydelser eller gøre dit budskab let at forstå? Så er illustration måske det helt rigtige format. I tæt dialog med dig, finder vi frem til en unik og personlig visuel stil, og skaber kreative illustrationer, som fanger målgruppen og visualiserer dine budskaber.

Tid er kostbar som virksomhedsejer – og der findes ingen større tidsrøver end de sociale medier. Som din SoMe-partner varetager vi produktion og udgivelse af indhold på dine sociale kanaler og opretholder et fast flow af kvalitetsposts, som engagerer dine følgere og trækker nye til.

Indsigt i markedet er grundlaget for al vækst. Vores analyseteam udfører en grundig kortlægning af det aktuelle marked, som giver værdifuld viden om konkurrenterne, indsigt i din virksomheds position og lægger grundlaget for succesfuld kommunikationsindsats.

Vi aktiverer dit brand til events, messer og netværksmøder og varetager alt fra udvikling af koncept og identitet til produktion af salgsmateriale, bannere, roll-ups og deko samt salg, opbygning og indretning af stande. Vi tilbyder også hele messekoncepter inkl. prissætning og salg af stande.

Brug tiden rigtig og lad vores salgseksperter sikre dig et løbende flow af relevante leads. Vi identificerer og kontakter potentielle nye kunder og fylder din kalender med varme emner, som har behov for dine ydelser.

Vi designer et nyhedsbrev på baggrund af din virksomheds visuelle identitet samt det ønskede antal budskaber og ønsker om generelt indhold. På den måde sikrer vi, at nyhedsbrevet skaber genkendelighed overfor modtagerne og dermed større chance for interaktioner fra abonnenterne

Skab opmærksomhed om dit brand og øg dit salg med onlineannoncer. En verden af muligheder åbner sig med annonceringsmulighederne på Google, Facebook, LinkedIn, Instagram og meget andet. Vi hjælper dig med at udnytte dem og få meget mere ud af din markedsføring.

Eksekvering P-W

Repræsenterer din SoMe-profil din virksomhed på den rigtige måde? Vores SoMe-eksperter kan optimere dine tekster og billeder og tilrette dine profilindstillinger, så du er sikker på at udnytte de nyeste muligheder på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Gør det nemt for kunderne at finde dig på Google. På baggrund af en søgeordsanalyse optimerer vores Google-eksperter dine tekster, SEO-titler, metabeskrivelser, URL’er, linkbuilding og andre tekniske elementer, så Google i højere grad vil prioritere, rangere og generere trafik til din hjemmeside.

Du kan nå langt, når du ved, hvilke søgeord dine potentielle kunder bruger mest. Ved at udføre en dybdegående søgeordsanalyse identificerer vi de ord og sætninger, som din målgruppe benytter, når de søger efter ydelser, som ligner dine. Herefter kan denne viden bruges til at øge trafikken til din hjemmeside.

Er det nemt for dine kunder at forstå, hvorfor de skal vælge dig? Vores tekstteam kan hjælpe dig med at formidle dit budskab forståeligt og fængende via kreative tekster, som underbygger din målsætning og fremhæver dine værdier.

Kan du selv opdatere din hjemmeside? Når vi hjælper dig i gang med en ny hjemeside,

Livet er meget nemmere, når man selv kan opdatere sin hjemmeside. Når vi hjælper dig i gang med en ny hjemeside, giver vores CMS-eksperter dig et let forståeligt kursus i din hjemmesides back end-system, så du selv i fremtiden kan administrere indholdet på din side.

Film er et stærk og effektivt virkemiddel til at kommunikere budskaber mod markedet. Vi tilbyder at udvikle indhold og drejebog samt planlægge, koordinere, filme og klippe. Det er ikke selve optagelsen og fotoshoot’et, der er den sværeste del. Det er indhold, motiv og stil, der gør hele forskellen.

Et professionel og brugervenligt webside er alfa omega for alle virksomheder i dag. På baggrund af dine ønsker, skaber vi et skræddersyet og lækkert design til din hjemmeside, som funktionelt såvel som designmæssigt understøtter din målsætning og sender de helt rigtige signaler til målgruppen.

Det er guld værd at kunne sælge sine ydelser på nettet – bogstaveligt talt. For med en webshop får du adgang til den kæmpestore købekraft, som befinder sig online og dermed mulighed for at øge dine markedsføringsmuligheder markant. Hvad enten du har en hjemmeside i forvejen eller vil bygge en webshop fra bunden, hjælper vi dig med at skabe den helt rigtige salgsplatform på nettet.

Ønsker du dig en ny hjemmeside eller skal din gamle side optimeres? Vores udviklerteam hjælper dig med at bygge en funktionel, brugervenlig og responsiv hjemmeside, som leverer på alle parametre og opfylder alle dine behov og dine kunders behov.

Måling

Vi  tilbyder et abonnement, hvor du får mulighed for at følge med, når vi løbende monitorerer dine platforme og dine profilers digitale performance. Det giver dig et let forståeligt overblik over de resultater, som dine kommunikationsindsatser genererer fra eksempelvis Google Analytics, Google ads, de sociale medier, nyhedsmails osv. 

OBS! Er du allerede kunde hos os kan du se en forklaring på de enkelte datas betydning her.

Skab opmærksomhed om dit brand og øg dit salg med onlineannoncer. En verden af muligheder åbner sig med annonceringsmulighederne på Google, Facebook, LinkedIn, Instagram og meget andet. Vi hjælper dig med at udnytte dem og få meget mere ud af din markedsføring.

Pakker

En enkel, gennemsigtig og skalerbar markedsføringsløsning, som tilfører din virksomhed netop de kræfter, du mangler for at nå målet.

Vi kan tilbyde dig flere former for hosting-aftaler, der alle er tilpasset den enkeltes behov. Vi har 3 størrelser: Basis, Standard og Plus. Læs mere her

Vi bruger cookies til, at få vores hjemmeside til at virke ordentligt, personalisere indhold og reklamer, tilbyde funktioner i forhold til sociale medier og analysere vores trafik. 
Læs mere i vores cookiepolitik.

Kompetencer

Vores system gennemgår serverens logfiler og viser dig et detaljeret grafisk overblik over dine besøg og din hjemmeside.

Plads til MySQL

Mængden af server plads der er til rådighed til SQL data.

Trafik

Mængden af trafik du kan have på din hjemmeside. Ja, fri trafik betyder i vores tilfælde rent faktisk fri og ubegrænset trafik. Det eneste du skal koncentrere dig om er, at få dine kunder til at besøge hjemmesiden.

CPU hastighed

Mængden af CPU du maksimalt kan bruge på dit webhotel

Antal e-mail konti

Antal e-mail konti du kan opsætte. Der er naturligvis mulighed for at opsætte e-mail alias, viderestilling, catch-all og autosvar på alle konti.

Plads til mail

Mængden af server plads der er til rådighed til e-mails.

POP3

POP3 tillader dig at hente mails direkte ned i f.eks. Outlook eller din favorit mail-klient.

Imap understøttelse

IMAP gør det muligt at tilgå din mail fra forskellige enheder, altid med samme opdaterede indhold.

Mail virus- & spamfilter

Vi sikre din indbakke imod spam og virus, med et ekstremt effektivt antivirus og antispam system.

Kompetencer

FTP bruges til at håndtere (uploade/downloade) filer på/til din hjemmeside.

Kompetencer

Hackere er fremme i skoene, og det er derfor vigtigt løbende at opdatere sin hjemmeside, så man kan holde trit med dem. Vi tilbyder at gøre dette for dig, så du slipper for at bekymre dig.

Kompetencer

Alle servere og systemer er døgnovervåget. Hvis der opstår et problem, reageres der med det samme.

Kompetencer

Ændre du i dine domæner eller undersider, så vil vi kunne opsætte en 301 SEO-venlig URL viderestilling.

Kompetencer

Et subdomæne kunne f.eks. være blog.domænenavn.dk

Kompetencer

Vi gør alt for at undgå hackerangreb på din side, men skulle uheldet være ude vil vi kunne gendanne siden indenfor 24 timer.

Kompetencer

Hackere er fremme i skoene, og det er derfor vigtigt løbende at opdatere sin hjemmeside, så man kan holde trit med dem. Vi tilbyder at gøre dette for dig, så du slipper for at bekymre dig.

Kompetencer

Vi sørger for backup af alle dine data; web, mail, database. Vi har backup af alt.
Som udgangspunkt vil vi have backup fra de seneste 21 dage liggende.

Kompetencer

Der medfølger en MySQL database til alle vore løsninger.

Kompetencer

Med SSL beskyttelse kan du kryptere forbindelsen mellem din hjemmeside og din besøgende. Funktionen anvendes oftest til webshops.

Kompetencer

Du vil altid have mulighed for at tilkøbe/tilknytte domæner. Der er ingen grænser for, hvor mange domæner du ønsker at tilknytte.

Web plads

Mængden af server plads dedikeret til din hjemmeside. Mail og SQL plads er ikke en del af denne kvota.