BDNORDIC får ny partner | BDNORDIC ApS

BDNORDIC får ny partner

BDNORDIC får ny partner

Forfatter
Julie Mai Lauersen
Dato
4. januar 2022

BDNORDIC med base i Solrød Strand har fået ny ejerkonstellation. Carolina Andersen, som har været projektleder i virksomheden igennem mange år, er blevet partner.

Med over 18 års forankring i kommunikationsbureauet, som i dag bærer navnet BDNORDIC, var Carolina Andersen allerede en essentiel del af virksomhedens DNA, da hun den 1. oktober 2021 indgik som partner og medejer med en andel på 25%.

BDNORDIC har siden opstarten i 2012 været 100% ejet af Anders Bovall, som glæder sig over de muligheder, som partnerskabet bringer og kalder udviklingen et naturligt næste skridt i den videre udvikling.

”At Carolina indgår som partner i BDNORDIC er et stort aktiv for både mig og virksomheden fremadrettet,” forklarer Anders Bovall og fortsætter:

”Jeg har længe haft det i tankerne og med Carolina med helt oppe bag roret, lægger vi nu et endnu stærkere grundlag for den videre udvikling af virksomheden”.

Carolina har været en essentiel del af vores arbejde med at skabe langvarige og nære samarbejdsrelationer med vores kunder”, forklarer Anders Bovall, som ikke er i tvivl om, at disse relationer vil blive endnu stærkere med den nye konstellation.

Carolina Andersen har været ansat som projektleder hos BDNORDIC siden Anders Bovall grundlagde bureauet i 2012, men relationen mellem de to går endnu længere tilbage. Samarbejdet begyndte allerede i 2004, hvor Carolina første gang blev ansat  projektleder, hvor Anders Bovall var administrerende direktør i reklamebureauet bDirect A/S i københavn. Anders Bovall overtog virksomheden og døbte den BDNORDIC, som er det nuværende navn.

I den forbindelse flyttede bureauet til Solrød Strand, hvor BDNORDIC nu i snart et årti har fungeret som bureau med en kundepalette, der både inkluderer lokale, nationale og internationale kunder. Netop denne mangfoldighed af kundetyper, samt virksomhedens vision om at blive såvel mindre-, mellemstore- og store virksomheders eksterne marketingspartner med længere relationsbaserede samarbejder, har været essentielt for Carolina Andersens beslutning om at indtræde som partner.

”Som projektleder i BDNORDIC har jeg nydt at medvirke til at løfte både vores kunders kommunikationsindsats og hjælpe dem med at efterleve de store krav, som udviklingen stiller til deres digitale tilstedeværelse og strategi. Nu – som medejer af virksomheden – cementerer jeg det engagement, som længe har været en del af min professionelle passion”, forklarer hun.

Vil du vide mere?

Anders Bovall
Direktør
Kontakt | LinkedIn

Vi bruger cookies til, at få vores hjemmeside til at virke ordentligt, personalisere indhold og reklamer, tilbyde funktioner i forhold til sociale medier og analysere vores trafik. 
Læs mere i vores cookiepolitik.

BDNORDIC får ny partner

Vores system gennemgår serverens logfiler og viser dig et detaljeret grafisk overblik over dine besøg og din hjemmeside.

Plads til MySQL

Mængden af server plads der er til rådighed til SQL data.

Trafik

Mængden af trafik du kan have på din hjemmeside. Ja, fri trafik betyder i vores tilfælde rent faktisk fri og ubegrænset trafik. Det eneste du skal koncentrere dig om er, at få dine kunder til at besøge hjemmesiden.

CPU hastighed

Mængden af CPU du maksimalt kan bruge på dit webhotel

Antal e-mail konti

Antal e-mail konti du kan opsætte. Der er naturligvis mulighed for at opsætte e-mail alias, viderestilling, catch-all og autosvar på alle konti.

Plads til mail

Mængden af server plads der er til rådighed til e-mails.

POP3

POP3 tillader dig at hente mails direkte ned i f.eks. Outlook eller din favorit mail-klient.

Imap understøttelse

IMAP gør det muligt at tilgå din mail fra forskellige enheder, altid med samme opdaterede indhold.

Mail virus- & spamfilter

Vi sikre din indbakke imod spam og virus, med et ekstremt effektivt antivirus og antispam system.

BDNORDIC får ny partner

FTP bruges til at håndtere (uploade/downloade) filer på/til din hjemmeside.

BDNORDIC får ny partner

Hackere er fremme i skoene, og det er derfor vigtigt løbende at opdatere sin hjemmeside, så man kan holde trit med dem. Vi tilbyder at gøre dette for dig, så du slipper for at bekymre dig.

BDNORDIC får ny partner

Alle servere og systemer er døgnovervåget. Hvis der opstår et problem, reageres der med det samme.

BDNORDIC får ny partner

Ændre du i dine domæner eller undersider, så vil vi kunne opsætte en 301 SEO-venlig URL viderestilling.

BDNORDIC får ny partner

Et subdomæne kunne f.eks. være blog.domænenavn.dk

BDNORDIC får ny partner

Vi gør alt for at undgå hackerangreb på din side, men skulle uheldet være ude vil vi kunne gendanne siden indenfor 24 timer.

BDNORDIC får ny partner

Hackere er fremme i skoene, og det er derfor vigtigt løbende at opdatere sin hjemmeside, så man kan holde trit med dem. Vi tilbyder at gøre dette for dig, så du slipper for at bekymre dig.

BDNORDIC får ny partner

Vi sørger for backup af alle dine data; web, mail, database. Vi har backup af alt.
Som udgangspunkt vil vi have backup fra de seneste 21 dage liggende.

BDNORDIC får ny partner

Der medfølger en MySQL database til alle vore løsninger.

BDNORDIC får ny partner

Med SSL beskyttelse kan du kryptere forbindelsen mellem din hjemmeside og din besøgende. Funktionen anvendes oftest til webshops.

BDNORDIC får ny partner

Du vil altid have mulighed for at tilkøbe/tilknytte domæner. Der er ingen grænser for, hvor mange domæner du ønsker at tilknytte.

Web plads

Mængden af server plads dedikeret til din hjemmeside. Mail og SQL plads er ikke en del af denne kvota.